Start en samtale

Avbestille kurs innen fristen

Du kan benytte deg av kanselleringsretten, siden du nå sender en mail til oss innen 10 dager før kursoppstart. Dette er i henhold til våre avbestillingsbetingelser mot et gebyr på kr 400,-

Les mer her: https://www.roede.com/terms-and-conditions

Dette forutsetter at du returnerer tilsendt kursbok til oss og betaler angregebyret. Om du ennå ikke har mottatt kursboken, men den allerede er sendt fra oss, er du også nødt til å returnere den.


Dersom kurset allerede er betalt så tilbakeføres resterende beløp til ditt kort/bankkonto innen 1-2 uker. Dersom du ikke har betalt for kurset må du betale kr 400,- til kontonummer og med samme KID-nummer som du har fått tilsendt på tilhørende faktura. Din kurspåmelding vil da blir kansellert, og din reserverte plass på aktuelle kurs vil da bli borte.


Skulle du ønske å ombestemme deg og gå kurset like vel, må du gi oss beskjed om dette innen 24 timer. Om vi ikke mottar bekreftelsen din innen den tiden, vil vi anse det som ønsket at kurset skal slettes og kanselleringen gjennomføres med forutsetningene nevnt ovenfor. Send en mail i retur og enten bekreft kanselleringen eller gi oss beskjed om du ønsker å gå kurset like vel, så ordner vi resten.


Velg filer eller dra og slipp filer
Var denne artikkelen hjelpsom?
Ja
Nei
  1. Ina Holmgren

  2. Lagt ut
  3. Oppdatert

Kommentarer